Werkloos in 2015?

 

Ben jij financieel professional? Werk je in een administratieve functie? Jouw baan staat op de tocht!

Binnen nu en vijf jaar bestaat de administratieve functie niet meer.

Automatisering maakt administratieve handelingen in razend tempo overbodig. Complete processen binnen de huidige functie worden geautomatiseerd. Digitale documenten, scanstraten, een volledig geautomatiseerd procure to pay of order to cash proces, workflows en realtime data die wordt gekoppeld aan de rapportagetools.

De administratief professional wordt procesoperator en adviseur. Hij begrijpt het geautomatiseerde proces en kent de klant. Deze professional lost uitval uit het proces op door deze fouten structureel te verbeteren. En hij adviseert de klant over verbeteringen die mogelijk zijn.

Wat doe jij in 2015?

In 2015 ben ik:

  • Werkloos – mijn werk is door automatiseren en self service overbodig geworden
  • Administratief medewerker – ik lever waardevolle informatie die in mijn organisatie nodig is
  • Specialist – ik heb veel kennis van mijn vakgebied
  • Klantgerichte professional – ik begrijp welke waarde ik heb voor mijn klanten, lever in één keer goed en zorg dat mijn klanten tevreden zijn
  • Procesoperator – ik heb inzicht in het geautomatiseerde proces. Ik los uitval op door proces en automatisering te verbeteren.
  • Adviseur – ik begrijp het totale proces en ken de organisatie van mijn klant. Ik adviseer mijn klant over verbeteringen in zijn organisatie.
  • Anders, namelijk …..

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook:

Debiteurenbeheer en continu verbeteren

“Klanten zijn boeven”, zegt Henk, commercieel directeur van het incassobureau waar Jaap, mijn opdrachtgever, en ik een gesprek mee hebben. Henk vertegenwoordigt een respectabel incassobureau