Shared Service Gids

Koop hier het boek 'Het succes van shared service? Jij!'

De meest complete gids voor de financiële shared service professional! De gids die zich terecht richt op dé kritische succesfactor van shared service organisaties: de mens.

Deze praktische gids biedt de shared service professional praktische handvatten voor het verbeteren van de diensten, vergroten van de efficiëntie en het ontwikkelen van de  eigen competenties. 200 pagina’s met tientallen voorbeelden uit de praktijk.

Ontdek in dit boek:

Het aantal boeken dat is geschreven over SSC’s is enorm. Echter de gids ‘Het succes van shared Service’ die Carina heeft geschreven zou ieder die in een ‘shared organisatie’ werkt of gaat werken beslist moeten lezen. Waarom? Omdat het elke professional beter leert verbeteringen in de eigen werkomgeving te realiseren. Bovendien maakt het de lezer van begin af aan nieuwsgierig waardoor het een plezierig boek is om ook tijdens vakantie of vrij weekend te lezen. Doen dus!

5/5

– Cees Stam

Koop 'Het succes van shared service? Jij!'

Facturering en verzending

Ontdek met deze DIY scan in welke fase jouw FSSC is. Zo zet je beperkte resources, zoals mensen en IT, in voor de verbeteringen die het grootste resultaat opleveren.

Je bestelling

Product Subtotaal
Boek "Het succes van shared service? Jij!" NL  × 1 30,00
Subtotaal 30,00
Verzending
btw 2,70
Totaal 32,70
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, wacht! Je order is bijna compleet ...

... maar ik heb nog een speciaal aanbod voor je

FSSC consult NL

15,00
Advies specifiek voor jouw FSSC